p5i1.png

Testimonials Behandelingen

Ervaringen van mensen die een individuele Trager Approach behandeling hebben ontvangen:

 

De Trager sessie die ik van Joan mocht ontvangen heb ik ervaren als een verrassende, Goddelijke aanraking! Een eye-opener is het loslaten van mijn controle mechanismes, zoals mijn kaak (terwijl ik dacht dat die al los was)! Met haar liefdevolle én professionele benadering bereikt zij delen die gezien en ervaren willen worden. Mijn lichaam ervaart nu meer bewegingsvrijheid, zachtheid, ontspanning en souplesse. Mijn geest is rustig en in balans. Alles stroomt! (Indra)

 

Door de verbondenheid die ik met Joan gedurende de behandeling ervoer kon ik mijzelf openen. De subtiliteit van haar aanrakingen en de vraag of ik op bepaalde plekken in mijn lichaam licht druk kon geven, leiden tot een intens vrijlaten van spanningen die in het lichaam zich hadden opgebouwd. Het onderzoek wat er plaatsvond heeft mij en haar diep geraakt. Joan weet samen de punten te raken die dienend blijken te zijn voor de behandeling. Dat is wat ik erg waardeer aan haar werkwijze, het samen zijn en delen van de ervaring.(Lennart)

 

ik heb 'n heerlijke massage gekregen , subtiel en zacht. ik kon me goed overgeven en voelde veel in mijn lichaam gebeuren. Joan hielp me erbij te blijven door haar vragen en tegelijk kon ik me ontspannen en na de 'behandeling' was het opvallend hoe fris en energiek ik me voelde. dat ook jij maar veel mensen op je pad mag 'helpen', het leven aangenamer te maken. wat mij betreft ben je aangenaam besmettelijk. (Jheel)