huis_in_Frankrijk-voorjaar_2011.jpg

Welkom

Zoek je een plek waar je op adem kunt komen en stil kunt staan bij wat jij echt nodig hebt?

 

Voel je meer dan welkom  in mijn Spirituele Bed & Breakfast 'Le Sabot Orange', in Franrijk, bij Lac d’Aiguebelette.  Hier kom je tot jezelf, in de natuur, in stilte, in je lichaam….en vooral in je ZIJN!

 

Dit is een plek waar rust en harmonie is, de verbinding met de natuur rechtstreeks aanwezig en waar van het begin af aan met Liefdevolheid en Compassie geleefd is.

 

Afhankelijk van jouw behoeften kan ik je ook begeleiding bieden in jouw proces om meer bij jezelf te komen en anders met dingen buiten jou om te gaan. Ik kan je helpen, meer in je lichaam te komen en je hierin te ontspannen, zodat je meer en meer kunt gaan leven vanuit je eigen authenticiteit en integriteit en zo de weg van je Ziel te gaan.

 

De manier waarop iemand zich bewust wordt van zichzelf is verschillend. Hoe ga je om met de patronen die je gaandeweg je leven hebt ontwikkeld? Waar knellen ze en waar stroomt het lekker door? Voor mij is het lichaam hierin telkens het uitgangspunt. De vorm die dat krijgt kan verschillen. Ik lever maatwerk waarbij ik gebruik maak van verschillende methoden en technieken. Denk aan: 1 op 1 Trager en coaching sessies, meditatie, wandelen, zachte gym, retraites.

 

Tijdens een verblijf in ons huis in de Savoie, kan je naast de maaltijden, kiezen uit:

 

  • Individuele behandelingen met de Trager® Approach.  

De Trager® Approach neemt het lichaam als uitgangspunt. Het is een prettige manier van aanraken die gericht is op ontspanning en grotere bewegingsmogelijkheden, letterlijk en figuurlijk. De Trager Approach®  gaat uit van eenheid van lichaam en geest. (lees verder onder het kopje Trager® Approach)

 

  • Wandelingen

Kortere of langere wandelingen, op makkelijker of iets moeilijker begaanbaar terrein. Eén worden met de natuur levert niet alleen innerlijke rust op, maar de loopbeweging brengt je hele systeem in balans. (lees verder onder het kopje Wandelingen)

 

  • Mindful bewegen

Op basis van Chi Gung en de Trager® Approach. Contact maken met je lichaam en de beweging die altijd aanwezig is in je lichaam. (lees verder onder ‘Mindful bewegen’)

 

  • Meditatie

Retraites bij de Thaise monniken uit de Forest Monks traditie hebben me gebracht bij diepere lagen van innerlijke vrede en helderheid. Laat me je begeleiden om op deze plek te komen. (lees verder onder het kopje Meditaties)

 

  • Maandelijkse 5-daagse Retraite

Elke maand organiseer ik een 5-daagse retraite van dinsdagavond tot zondagmiddag. In de retraite volg je een vaste dagstructuur die je helpt aan te komen bij jezelf. Je krijgt methoden aangereikt die je thuis ook kunt gebruiken om  steeds weer bij jezelf te komen en te blijven.

 

Voor de retraites geldt vooraf aanmelden. In deze week ben ik 100 procent beschikbaar  voor de groep. (lees verder onder het kopje Retraites)

 

 

Onder het kopje Testimonials lees je de ervaringen van mensen met wie ik heb gewerkt aan hun innerlijke balans.

 

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen, stuur me dan een email naar:

  

 

Kaartje Frankrijk met achtergrond