joan_sept_2013-website-2.jpg

Joan Muller

Joan (1963) is gecertificeerd Trager practitioner, workshopleider, coach, blogger en wandelaar.

 

"Contact maken met de beweging levert zoveel mooie inzichten en ervaringen op. Dat gun ik iedereen. Leef je leven vrij en open en geniet. Hoe mooi kan het zijn?" 

 

Ik  houd me intensief bezig met (lichaams-)bewustwording, meditatie en Vipassana en heb daarbij veel aandacht voor de balans tussen en integratie van het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele niveau van het leven.

 

Sinds 2007 voer ik de praktijk Body at Heart. Daarvóór heb ik 25 jaar lang als kwalitatief marktonderzoeker gewerkt. Als laatste bekleedde ik de functie van Business unit Manager. Luisteren naar het verhaal van mensen en daar de essentie uithalen. Al meer dan 20 jaar ben ik bezig om ‘het pad van mijn ziel’ te lopen. De laatste stap hierin is, dat ik naar Frankrijk verhuisd ben en nu Le Sabot Orange – het liefdevolle huis dat mijn ouders gebouwd hebben – vorm geef als plek waar je tot jezelf kunt komen.

 

De weg tot nu, heeft me gevoerd langs omscholing, meditatie in Thailand, pelgrimage naar Santiago de Compostela en vooral Leven.

 

Gedurende het intensieve transmutatieproces dat ik heb doorlopen, heb ik diverse opleidingen afgerond in de laatste 10 jaar:

 

2012

Pelgrimage

Amsterdam – Santiago de Compostela

Certificaat

2009 – 2010

De Avi Bahat methode,

deep tissue lichaamswerk

Alphen aan de Rijn

Diploma

2007 – 2008

De Trager Approach, bewegingseducatie

Alphen aan de Rijn

Diploma

2006 – 2010

Akademie voor Massage en Beweging,

Massagetherapeut , Amsterdam

Diploma

2004 – heden

Buddhist Forest Monks/Vipassana traditie

Diverse tempels in Thailand

Certificaat